Fulltreff i andre toppkamp på rad

Postet av Lagleder Fellesbruker den 29. Jan 2018

 (Forsvarskjempe og banens beste spiller Ane B Hjulstad (#11) i en av mange tøffe dueller)


For 14 dager siden slo vi Spjelkavik med 11 mål på hjemmebane. Denne helga gjestet et annet av topplagene Melhushallen. Træff fra Molde har levert varierende resultater denne sesongen, men har utvilsomt et høyt nivå inne. Det viste de blant annet gjennom å slå Kristiansund med hele 12 mål (27-39). Vi hadde forberedt oss godt og kartlagt Træff nøye. Vi så på dette oppgjøret som en slags nøkkelkamp. Det var viktig for oss å sende et tydelig signal om at vi fortsatt trener godt og at vi er i konstant utvikling. Vi utvikler hele tiden nye sider av spillet. Vi ønsket å vise at det ikke var flaks eller en god dag som gjorde at vi fikk et bra resultat mot Spjelkavik, men et resultat av hard og systematisk jobbing over lang tid. 

Vi tok kommando over kampen fra starten av. Selv om vi ikke gikk ifra helt i starten hadde vi hele tiden følelsen av å ha kontroll. Vi kom til gode muligheter hurtig og uten å bruke for mye energi. Træff jobbet mye hardere for målene sine. Gradvis utover omgangen klarte vi å gå ifra. Kampen preges av at vi hadde ballen relativt lite. Træff var lure og brukte lang tid med ballen. Uten å ha regnet på det så er følelsen av at de hadde ballen i ca 80% av tiden. Tidligere ville dette vært et problem for oss, men nå er vi såpass vant med det at vi er disiplinerte når vi vinner ballen. Vi senket tempoet lavere enn normalt i kontringsspillet slik at vi kunne spille på gode marginer. Selv om vi  etter hvert fikk en solid ledelse og at det ble tempoforskjell på lagene, var det aldri slik at Træff surnet eller kom sent inn i taklinger. Vi opplevde at de er hele tiden var opptatt av å forsøke å finne gode spilløsninger. Det har vi stor respekt for og setter virkelig pris på å møte spillere og lag som spiller tøft og fair. 

Vi vant til slutt 39-25 og viser på nytt at vi er sterke hjemme i Melhushallen. 

Til helga venter 2 nye kamper hjemme mot Skaun og Sverresborg 2. Selv om dette er de to lagene som ligger sist på tabellen kommer vi ikke til å ta lett på oppgaven. Vi forbereder oss på samme måte som alltid. Nå skal vi trene godt denne uka, se litt video og sette tydelige arbeidsoppgaver foran disse to kampene. Vi håper at så mange som mulig kommer til Melhushallen for å se oss spille fartsfylt og underholdende håndball.

(Maria K Haugen løper inn en av sine 4 nettkjenninger for kvelden)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline