Seier over Midsund for D3

Postet av Lagleder Fellesbruker den 4. Nov 2017


Nå kommer kampene tett som hagl og det passer oss fint. I dag skulle vi møte Midsund. De har vi møtt en gang tidligere i en litt spesiell kamp. Der opplevde vi å spille oss til mange gode muligheter, men at vi ble tatt ufint på etterskudd uten at det fikk konsekvenser. Vi følte at resultatet ikke fortalte rett bilde av kampen. I dag ble det ingen reprise på det. Selv om vi snakket på forhånd at vi måtte forholde oss til den linjen som ble lagt og at vi ikke måtte stå med lua i hånda om det skulle bli «gateslagslagsmål». Nå ble det ikke nødvendig for dagens dommere tok full kontroll over kampen med en gang. De la seg på ei streng linje og det bidro til at det ikke ble stygge situasjoner. Begge lag fikk 5 ganger 2 min utvisninger hver i tillegg til at Midsund fikk et direkte rødt kort. 

Før kampen var vi opptatt av å ta ned tempoet i eget kontringsspill litt. Vi har hatt for høyt tempo tidligere i forhold til hva vi teknisk/taktisk mestrer. Det lyktes vi fint med gjennom denne kampen. Selv om vi løp kontra med håndbrekket på, spilte vi oss til svært mange gode muligheter i kontringsfasene. Vi gikk tidlig opp i en solid ledelse og følte at vi har kontroll på kampen fra start til mål. 

Ekstra glerdelig i dag var å se at så mange bidro og lykkes. Vi vant til slutt 38-24. Vi er ikke helt fornøyd med å slippe inn så mange mål som vi har gjort de siste kampene, så det er noe vi må jobbe litt mer med. Neste mulighet kommer allerede på tirsdagen. Da møter vi Sverresborg 2. Det er et lag som liker å løpe mye, så det blir garantert høyt tempo og mange dueller. 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline