Lagleder Fellesbruker

Lagleder Fellesbruker

16-årig debutant avgjorde i sluttsekundene

Postet av Lagleder Fellesbruker den 5. Nov 2016

16 år gamle Jenny Døhl fikk en drømmedebut for damelaget til Melhus/Gimse. Sitt aller første mål som seniorspiller satte hun inn med 5 sekunder igjen av kampen, på stillingen 27-27.

Dette var en kamp som hadde alt av spenning. Hele første omgang var jevnspilt. Vi strevde med å komme rundt linjespilleren til Kristiansund. De fikk alt for mange enkle mål i første omgang. 16 mål bakover på en omgang er alt for mye. Vi scorte også 16 så det var vi godt fornøyd med.

Det har vært mye fokus på våre gode 16-åringer, og de var gode i dag også, men det som er spennende nå er at vi begynner å ha et lag med dobbel dekning på de fleste posisjoner.

I dag leverte de rutinerte damespillerne på høyt nivå også. Kaptein Ingrid Rypdal scorte 11 mål, Linn var så tøff i duellspillet at hun sto over én omgang med frimerke. Karen var en konstant skuddtrussel som gjorde at andre fikk mer rom og bakerst stengte Eva målet i andre omgang og leverte flere praktredninger. Hun ble også kåret til banens beste spiller.

Vi har nå et spennende lag, med mange spillere som kan prege kampene. Vi er fortsatt litt for ustabile og har mye å gå på, men jentene og damene tar nye steg for hver uke som går.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline