Lagleder Fellesbruker

Lagleder Fellesbruker

Granåsen; stedet alle gode håndballspillere har dårlige minner fra :-)

Postet av Lagleder Fellesbruker den 5. Aug 2016

Dette er den første uka av 6 knallharde uker i oppkjøringen til ny sesong. Vi har hatt flere lange tøffe økter denne uka, men ingenting kan måle seg med selveste Granåsen. Der mange lag kjører tøffe drag opp trappene, har vi istedet laget ei løype. På denne måten klarer vi å holde inn oppkastet lengre….Med litt løping mellom stasjonene klarer vi å holde utøverne rundt anaerob terskel mye lengre. Vi skulle gjennomføre 4x2 runder, pluss to drag opp til hoppkanten i storbakken. En runde besto av hangups, trappeløp til første avsats, løping, sit ups, hopp opp tribuneanlegget, burpees, løp opp liten hoppbakke, armhevninger og løp. Flere uttalte at de var helt ferdige etter 1 runde og at 7 til ikke var mulig. Alle fullførte selvfølgelig, ikke uten blod, svette og tårer…..ja og oppkast, men gi seg var ikke et alternativ.

Det var noen turister som fikk seg en skikkelig overraskelse da de passerte Signe oppe ved første avsats. Helt brått og uventet kom det noen høye lyder.... de stakkars karene trodde sikkert det var den norske storelgen som gikk til angrep, men oppdaget forskrekket at lydene kom fra ei lita norsk jente, med skyhøye laktatverdier. Da hun kom ned igjen fortalte hun at rosiner som mellommat under trening var bare tull. De kommer bare opp igjen :-)

Like etter stopper Tiril opp midt i burpees-ene med blodet fossende ut av nesen. Blodet ble flittig tørket vekk fra nesen slik at hun kunne fortsette. Ingen skal iallfall kunne ta oss på at vi ikke trener godt nok.

Etter over 2 timer med blodslit sto det bare 2 drag opp til hoppkanten igjen. Det var noen slitne gutter og jenter som stabbet seg opp de siste trinnene. Det var ikke mange god ord for en stakkars trener å motta der oppe. Karen Brubak kom krypende opp og trodde hun var ferdig, og likte heller dårlig at det ble påpekt at hun skulle litt lenger opp. Følgende gla meldig ble servert; Hæ, filmer du også, FAEN slutt med det!!!!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline