Lagleder Fellesbruker

Lagleder Fellesbruker

Seier i første treningskamp for J16

Postet av Lagleder Fellesbruker den 20. Mai 2016


I dag er det akkurat 100 dager til kvaliken til regionserien for J16 går av stabelen på Orkanger. Jentene er inne i en meget tøff fysisk periode, men må på grunn av tidlig kvalik spille kamper for å kunne stille godt forberedt. Kampen ble spilt i Horghallen fordi Melhushallen er stengt på grunn av eksamener. Vi vet ikke om det bare var en god velkomst eller om Lundamobyggen har glemt å ta ned flaggene etter 17. mai, men da vi ankom bygda sto iallfall flaggene å vaiet langs E6.

Slike treningskamper brukes ofte av lagene til å øve på spesielle momenter. For oss handlet dette mest om defensive oppgaver. Det er dette vi har fokus på nå i denne perioden. Det er fint å se at vi fortsatt har en del å gå på, men at vi i perioder løser oppgavene meget godt. Så er det alltid slik i innlæringsperioder at man glemmer seg litt i kampens hete. Dette kommer til å falle på plass til kvaliken. Selv om vi spiller litt mer enn 2x25 min er vi ikke helt komfortable med å slippe inn hele 24 mål. Det at vi derimot scorer 26 selv er veldig lovende, da vi ikke har hatt noe fokus på angrepsspill så langt. Vi vinner altså 26-24 mot et godt lag. Så selv om dette bare er en treningskamp, setter vi inn litt på selvtillitskontoen. Vi takker Strindheim J00 for at de tok turen og ga oss tøff motstand.

Det er ingen fare for at vi kommer til å ta av etter dette. Allerede i morgen er jentene tilbake på styrkerommet for å legge grunnlaget for det som venter oss i kvaliken. Vi har kommet i ei tøff pulje med 4 gode lag pluss Charlottenlund. De er uten tvil regionens beste lag. Heldigvis er det to lag fra hver pulje som går videre, så vi andre får kjempe om den siste plassen. Vi møter foruten CSK, Molde, Midsund og Heimdal.

Vi gleder oss til å se hvor langt vi klarer å komme på de neste 100 dagene :-)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline