Lagleder Fellesbruker

Lagleder Fellesbruker

Lønn for strevet

Postet av Lagleder Fellesbruker den 5. Des 2015

Det blir fort en klisje' at man ikke skal undervurdere motstandere som ligger lavt plassert på tabellen. Det å handle deretter viser seg ofte å være vanskelig. Vi hadde derfor fokus på å gjøre de riktige tingene i oppvarmingen. Ofte når topp og bunn møtes er det tempoforskjeller og det kan fort ende opp i sene taklinger. Vi var derfor opptatt av at vi i oppvarmingen skulle jobbe mye med dueller og bygge opp adrenalin. Vi skulle aldri slippe oss ned i intensitet. Dette lyktes vi også godt med. Vi kom fra kampen med 2 poeng og uten skader, men bare så vidt....

I innledningen av kampen jobber vi godt i forsvar og tvinger fram passivt spill flere ganger. Bjugn klarer derimot å score. Der de bruker 1 minutt på å score, kontrer vi kontant inn mål etter mål. Bjugn har en ballbesittelsesprosent som ville gjort selv Barcelonas fotballtrener misunnelig. Dommerne er flinke og gir forvarsel om passivt spill. Vi rykker gradvis ifra og lykkes godt med å løse deres 5:1 forsvar. Etter ca 20 min velger de å ta et merke på Karen Brubakk. Da får vi enda mer plass og vi kommer til gode muligheter. Til pause leder vi 16-9.

I pausen gjør vi noen justeringer bakover, og legger en plan for angrepsspillet hvis de fortsetter med merket.

Vi fortsetter der vi slapp i første omgang. Vi står solid og tålmodig bakover og løper inn mange kontringer. Bjugn kommer stadig vekk for seint inn i duellene Og gir seg ikke. Napping i arm, riving i trøya og dytting i ryggen får gå ubestraffet. Etter ca 50 spilte minutter synes Melhus/Gimses trener at det har fått lov til å gå for langt, og belønnes med et helt greit gulkort. Et par minutter senere kommer kampens eneste 2 min. Heldigvis kommer vi fra kampen uten skader. Det kan vi takke oss selv for. Uten god oppvarming og full trøkk i gjennomføringen kunne dette endt med alvorlige skader. En spiller full av adrenalin blir ikke skadet, hun får bare vondt. Vi har i en lengre periode jobbet med fysikken. I dag får vi lønn for strevet!

Vi vinner 33-19!

Nå ser frem til en lang juleferie med Tabata og kjæling med medisinballer og kettlebells 😛
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline