Lagleder Fellesbruker

Lagleder Fellesbruker

Melhus/Gimse D3 inngår samarbeid med Lasse Hansen AS

Postet av Lagleder Fellesbruker den 5. Feb 2018


Vi i Melhus/Gimse D3 er stolte av å presentere vår nye samarbeidspartner, Lasse Hansen AS. Denne avtalen sikrer oss trygg og komfortabel transport til våre bortekamper. Det er helt avgjørende at vi kan reise komfortabelt på våre bortereiser, da vi ofte sitter mange timer i strekk i et kjøretøy. Det er i seg selv en utfordring, når man skal prestere på idrettsbanen samme dag. Da blir reisekomfort en svært viktig prestasjonsfaktor. Vi har allerede gjennomført en tur til Sunnmøre med en av de 3 maxi taxiene (16 seter) som firmaet disponerer. Jentene var meget godt fornøyd. Det skal sies at det var ganske krevende kjøreforhold blant annet over Strynefjellet, men det merket ikke passasjerene noe til. De koste seg og kaklet slik som bare jenter i den alderen kan. 

I tillegg til 3 maxi taxier disponerer firmaet et par 8 setere og 3 Limousiner som kan leies til bryllup og finere anledninger.

Vår nye samarbeidspartner, Lasse Hansen AS, kan gi konkurransedyktige priser også til andre lag, til kortere eller lengre turer. Dersom noen ønsker å benytte seg av hans tjenester, kan han kontaktes på tlf: 97195999 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline