Lagleder Fellesbruker

Lagleder Fellesbruker

Rett fokus ga store utslag i målprotokollen

Postet av Lagleder Fellesbruker den 4. Feb 2018


I helga møtte vi de to lagene som ligger nederst på tabellen. I det ligger også en utfordring om at en lett kan tro at en ikke behøver å yte 100%. Dette var vi veldig bevisste på. Vi skulle forberede oss som normalt og trøkke til fra start. Mot begge lagene tok vi føringen fra start og slapp den aldri fra oss. Imot Skaun sto vi veldig godt bakover og nektet dem å score mål. Kampen endte 43-16. 

Imot Sverresborg var vi derimot litt unøyaktige bakover. De vant flere returer og noen baller i vårt fremoverspill. Dette gjorde at de fikk en god del flere mål enn hva vi er fornøyd med. I tillegg gjorde vi noen taktiske grep i andre omgang for å øve på noe vi ikke helt behersker ennå. Derfor endte vi opp med å slippe inn hele 27 mål. 45 mål framover er derimot ganske solid. 

Vi sier oss fornøyd med 4 poeng og en målforskjell på 88-43. I tillegg avga Kristiansund 2 poeng mot Elnesvågen på lørdag. 

Nå handler alt om å få til gode treninger denne uka, slik at vi kan bli enda litt bedre. Neste helg venter en ny vanskelig kamp mot et Strindheimlag som har hentet inn forsterkninger.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline