Lagleder Fellesbruker

Lagleder Fellesbruker

Tøff uke for Melhus/Gimses damer

Postet av Lagleder Fellesbruker den 20. Aug 2017

Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord. I tillegg til at vi er inne i en tung periode med mye fysisk trening har vi denne uka kommet i gang å spilt noen kamper. Vi startet og avsluttet uka godt, men det har vært mye varierende prestasjoner. 

På søndag i forrige uke spilte vi treningskamp mot Kolstad. Den kampen lyktes vi godt og vant til slutt 43-34. På onsdag møtte vi Vikhammer i NM 1. runde. Her lugget det kraftig før vi fikk litt orden på det og vant til slutt komfortabelt 35-19. 

På lørdag møtte vi først Utleiras 2 div lag som ga oss en skikkelig realitetssjekk. Vi tapte 40-19 og var skuffet og flau over ydmykelsen. Kort tid etterpå hadde vi nye 2x30 min mot Sverresborgs 2 div lag. Vi førte kampen lenge men det holdt ikke helt inn. Vi tapte 25-21 mot et skadeskutt Sverresborg. Igjen klarte vi ikke å prestere opp mot vårt normale nivå. På lørdag fikk vi en fin leksjon i hvordan nivåforskjellen mellom 2 og 3 div er. Duellene er tøffere og alle lag løper i 2 div. 

Grytidlig søndag var det klart for Tromsøs 2 div lag. Her klarte vi å kjempe oss inn i kampen som endte uavgjort. Igjen kom nye 2x30min omtrent før kampevalueringen var over. Vi holdt både fysisk og mentalt, men mot svakere motstand og vant 46-20. 

6 kamper a 2x30 min på 8 dager i en oppkjøringsperiode er litt i overkant, men jentene trener mye for å tåle å trene. Derfor går det greit. Vi justerer bare litt på planen. I morra blir det bare 1,5 timer trening (uten 60 min løping først). Da blir det stor stemning og full trøkk i duellene igjen. Selv om det har gått både opp og ned denne uka ble det heldigvis ikke delt ut noen poeng i 3 div. Vi tåler en tur i kjelleren - for disse jentene er ikke mørkredde :-)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline