Lagleder Fellesbruker

Lagleder Fellesbruker

Tøff matching i årets første treningskamp

Postet av Lagleder Fellesbruker den 14. Aug 2017

Søndag kveld møtte vi Kolstads damelag til treningskamp i Melhushallen. Kolstad spiller i 3.div i den såkalte «Trondheimspulja». De har lenge vært i 2.div, men var et av lagene som gikk ned i forbindelse med omleggingen av 2 div. Kolstad har et godt lag med mange rutinerte og fysisk sterke spillere. De endte på 4 plass bak Selbu, Csk2 og Stjørdal HK i fjor. 

Selv om vi har vært i gang og trent en god stund nå var vi spente på hvordan vi lå an. Dette Kolstad laget er kanskje en litt tøffere motstander i første kamp enn det som er optimalt, men det har ikke vært så lett å finne treningsmotstandere. 

Vi fikk flere bekreftelser på at vi har jobbet godt siden sesongslutt, men også noen tydelige tilbakemeldinger på hva vi trenger å jobbe mer med. Vi har en god del å gå på i forsvar og returarbeidet. Dette har tradisjonelt vært en av våre sterke sider og det skal det fortsatt være. Vi slipper inn hele 34 mål og det skal ikke være lov selv mot en god motstander som Kolstad. Det er derimot mer gledelig at vi har tatt ytterligere steg i kontringsspillet, selv om vi har mer å hente på presisjon også her. Løpsvilligheten vår bidrar til at vi scorer 43 mål på 3x20 min. 

På onsdag har vi vår første obligatoriske kamp. Da møter vi Vikhammer i første runde i NM Senior. Dette er et lag vi ikke vet så mye om, men det er som regel best å ha fokus på seg selv. Selv om det er mange tunge bein såpass tidlig i sesongen gleder vi oss til kamp.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline