Lagleder Fellesbruker

Lagleder Fellesbruker

Med full pott klatrer Melhus/Gimse2 G16 til topps

Postet av Lagleder Fellesbruker den 7. Nov 2016

4.JPG

(Bilde fra tidligere kamp)


Da var en ny kamphelg over for rekrutt. MIL/GIL 2 var det eneste laget som representerer rekrutt i helga. De gjorde sakene sine bra og avsluttet med 4 poeng og full pott.


Første kamp ble spilt hjemme i Melhushallen, mot et svakere Frøya-lag. Vi hadde fullstendig kontroll på kampen, og Frøya hadde ingenting å stille opp med. Kampen ble etterhvert en kamp om å opprettholde konsentrasjonen, noe vi klarer greit. Resultatet ble tilslutt 34-8.


Søndag møtte vi Sverresborg 3. Lite visste vi om dem, annet enn at de var et sterkere lag enn Frøya. Kampen ble preget av lite mål, og hardt forsvarsspill. Vi holder tett følge med Sverresborg frem til siste halvdel av 1. omgang. Da rykker vi ifra, og vi ser dem aldri igjen. Defensivt har vi full kontroll på avtalene deres. Og offensivt lagde vi hull og rom med avtalene våre. Vi avslutter kampen med stil og 12-17 målet ble scoret med en herlig flyger av vår gode ving Kristian SD!


Med disse seierene fortsetter MIL/GIL 2 sin seiersgang og legger seg helt i toppen av tabellen med full pott. #lokomotivrekrutt #breddenforgull
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline