Lagleder Fellesbruker

Lagleder Fellesbruker

Møter Byåsen Elite i NM

Postet av Lagleder Fellesbruker den 17. Aug 2017

Det var et Melhus/Gimse lag, proppfulle av selvtillit som entret banen i Malvikhallen, på onsdag kveld. Første obligatoriske kamp for Melhus/Gimses damer, var i cupens første runde, mot det nyetablerte laget damelaget til Vikhammer Håndballklubb. Det er MHK-93 som har gått inn i Vikhammer håndballklubb. De består av en god blanding mellom unge og mer rutinerte spillere.

Vi var forberedt på å måtte jobbe litt for å knekke dem. De møtte oss i et utgruppert forsvar og vi ble litt for upresise i spillet vårt. Vi kom til gode muligheter men klarte ikke å sette ballen ofte nok i mål. Vi forsøker å spille med høyt tempo og dermed blir også høy risiko. Når vi ikke treffer helt ser det litt uryddig ut.

Lagene fulgte hverandre tett de første 25 minuttene. Vi lot oss derimot aldri stresse. Vi visste at vi før eller siden kom til å få en periode god periode. Når tempoet er så høyt vil slike perioder også gi store utslag. De siste 5 minuttene av omgangen strammet jentene seg opp rykket fra. Vi gikk til pause med en 13-9 ledelse. 

 I pausen drøftet vi ulike løsningsstrategier og var ganske trygge på at vi kom til å få justert oss inn. Det er en helt annen trygghet og selvtillit i gruppa i år enn da vi startet sesongen i fjor. Våre ungjenter har blitt mer rutinerte. Det er fint å se, men samtidig er de ydmyke og oppgaveorientert. Det er en god kombinasjon som gir utvikling.

I andre omgang fortsatte vi med å sette press på dem med hurtige kontringer. Etter hvert som VHK ble mer slitne kom de også mer og mer på etterskudd i duellene. Dermed røk de på flere utvisninger og hadde til slutt ingenting å svare med. Vi fikk en relativt enkel oppgave i andre omgang og vant til slutt 35-19. 

Det betyr at vi får gleden av å møte Byåsen Elite i Melhushallen om noen uker. Det blir utrolig morsomt. Da skal vi virkelig få se hvor lista ligger. Vi skryter ofte (litt for ofte mener sikkert noen) av hvor mye vi trener og at vi trener som et elitelag, men det er stor forskjell på å trene som, og på å prestere som. For oss blir dette den perfekte oppkjøringen til en sesong hvor vi skal forsøke å ta steget opp. 

Allerede til helga får vi møte svært god motstand. Da deltar vi i en treningsturnering hos Utleira Topphåndball. Utleira er en av favorittene til å rykke opp til 1. div denne sesongen. I tillegg møter vi flere gode 2.div lag. Det kan være greit før vi skal møte medaljegrossisten og det trønderske håndballikonet Byåsen Elite i hjemme i Melhushallen. 

 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline